Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood Eau de Parfum pentru bărbați

Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood Eau de Parfum pentru bărbați
Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
459RON

459,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DUN02680 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 18.06.2021

Descriere Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood
Compoziție

Apa de parfum pentru bărbați Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood vă transportă într-o piață indiană, cu mii de arome. Caracterul său lemnos încântă orice bărbat care dorește să-și impună dominația. 

  • un parfum lemnos
  • pentru bărbații care vor să fie văzuți
  • poate fi folosit atât ziua, cât și noaptea

Compoziția parfumului
Minimalist, astfel poate fi descris, într-un cuvânt, un parfum cu patru ingrediente. Debutează cu bergamotă fresh, care evoluează treptat spre tonuri inedite, de mușchi de stejar și de paciuli. Finalul masculin este asigurat de acordul profund și persistent al lemnului de santal.

Povestea parfumului
Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood este o creație a parfumierului Carlos Benaim.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
muschi
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de santal
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Dunhill

Parfum Dunhill | Dunhill se adreseaza tuturor persoanelor, nu numai celor ce prefera tigaretele oferite ce aceasta companie. Alfred Dunhill isi lanseaza brand-ul in Londra, in 1893. In primii ani si-a dedicat productia accesoriilor din piele pentru barbati cat si celor pentru masini. Mai tarziu insa, incepe sa creeze accesorii ca pixuri, cutii si accesorii pentru tigari, ceasuri si parfumuri. Nota predominanta a brand-ului Dunhill este masculinitatea. Cel mai popular articol Dunhill este Dunhill Desire for Men, cu baza sa compusa din lemn rar. Imaginea brandului este actorul Jude Law.

Rating Dunhill Signature Collection Indian Sandalwood