Driclor Solutionantiperspirant roll-on impotriva transpiratiei excesive

2×
Driclor Solution antiperspirant roll-on impotriva transpiratiei excesive
Driclor Solution antiperspirant roll-on impotriva transpiratiei excesive
20 ml
44RON

Cod: DIC1445 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 06.08.2020
Ridicare personală
joi 06.08.2020

Descrierea produsului Driclor Solution
Caracteristici

Rezolvați odată pentru totdeauna problema transpirației în exces. Produsul Driclor Solution reușește să reducă transpirația nedorită cu până la 50 %, după prima săptămână de utilizare.

Driclor Solution este un antiperspirant sub formă de roll-on, cu un lichid transparent care nu lasă urme albe pe haine. Formula sa specială elimină treptat producția excesivă de transpirație la axilă, la mâini și la picioare.

Caracteristici:

  • reduce producția de transpirație cu 50 %, după prima săptămână de utilizare
  • previne apariția mirosului neplăcut la axilă
  • textura transparentă nu lasă urme albe pe haine
  • poate fi aplicat la mâini, la picioare și la axile

Compoziție:

  • 20 % clorură de aluminiu - suprimă procesul transpirației
  • fără parfum

Mod de aplicare:
Produsul se aplică pe axilele perfect uscate, pe mâini sau pe picioare. Se aplică 1x pe zi, înainte de culcare și cu cel puțin 1 oră după baie sau duș. Dimineața, la trezire, se spală și se usucă zonele pe care a fost aplicat preparatul. După 1 săptămână, puteți aplica preparatul doar de 2-3x pe săptămână, iar apoi este suficient 1x pe săptămână.

Înainte de utilizare, testați Driclor pe o porțiune mică de piele. Încetați utilizarea, în cazul unei reacții alergice. Nu utilizați creme depilatoare și nu radeți locurile unde veți aplica Driclor, cu cel puțin 24 de ore înainte și după aplicare. Nu utilizați alte deodorante sau antiperspirante pe locurile unde se aplică Driclor. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează.

Caracteristici

Tipul ambalajului
roll-on
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Driclor

Compania farmaceutică de renume mondial Stiefel produce brandul Driclor, produse împotriva transpirației excesive. Antitranspirantele din această serie sunt foarte eficiente chiar de la prima utilizare, datorită folosirii celor mai noi tehnologii. Reduc în mod semnificativ transpirația și sunt inodore, deci potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Produsele sunt sigure și riguros testate clinic. Permit aplicarea ulterioară a parfumului, ceea ce apreciază în special clienții care folosesc numai parfumul lor preferat. Ingredientul activ din Driclor este clorura de aluminiu hexahidrată în concentrație de 20 %, spre deosebire de antitranspirantele obișnuite, care au o concentrație de numai 5 %. Antitranspirantele Driclor, axate pe calitate și pe eficiență rapidă și pe termen lung, sunt deja cunoscute în întreaga lume.

Rating Driclor Solution