DoveBeauty for all set cadou (pentru piele neteda si delicata)

Dove Beauty for all set cadou (pentru piele neteda si delicata)
Dove Beauty for all set cadou (pentru piele neteda si delicata)
Nou
Livrare gratuită
set cadou (pentru piele neteda si delicata)
38RON

În stoc | 38,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: DOV02996

Nourishing Secrets Glowing Ritual gel de dus hranitor 250 ml + Invisible Care spray anti-perspirant 150 ml + Pink săpun solid pentru curățare 100 g

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 05.12.2021

Setul conține:

  • Nourishing Secrets Glowing Ritual gel de dus hranitor 250 ml
  • Invisible Care spray anti-perspirant 150 ml
  • Pink săpun solid pentru curățare 100 g

Caracteristici:

  • spală pielea și îndepărtează impuritățile
  • lasă pielea catifelată, moale și netedă
  • protejează eficient împotriva transpirației
  • foarte potrivit ca un cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Notă importantă

Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda dacă este încălzit. A se păstra departe de surse de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări și alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizați deasupra unei flăcări deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforați sau ardeți, chiar și după utilizare. A se proteja de lumina solară. Nu expuneți la temperaturi care depășesc 50 °C/122 °F.
Întregul text

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Brandul Dove aduce pe piață produse de calitate pentru îngrijirea corpului, care asigură pielii revitalizarea și hidratarea perfectă. Primul produs Dove a apărut pe piața americană încă din 1957. Calupul de săpun cremos, care conținea pe sfert cremă hidratantă, a însemnat o adevărată revoluție în îngrijirea pielii și a oferit o alternativă unică pentru săpunurile obișnuite, care usucă pielea.

Produsele Dove, care cuprind deodorante, antiperspirante, săpunuri, produse pentru igiena intimă, duș și baie și produse de îngrijire a corpului, sunt vândute acum în peste 75 de țări din întreaga lume. Brandul utilizează multe tehnologii inovatoare brevetate.

Dove își îndeplinește și astăzi misiunea de a hrăni și de a hidra pielea. În plus, brandul consideră că misiunea sa este nu numai de a veni cu produse de calitate, pentru îngrijirea perfectă a părului și a corpului, ci și aceea de a ajuta toate femeile să își conștientizeze potențialul de frumusețe. Dove ar vrea ca fiecare femeie să se simtă mai atrăgătoare.