DKNYOriginal Women set cadou III. (pentru femei)

DKNY Original Women set cadou III. (pentru femei)
DKNY Original Women set cadou III. (pentru femei)

Cod: DKN05458 | Acest produs este momentan indisponibil

Original Women Eau de Toilette pentru femei 30 ml + Original Women gel de duș 150 ml

Descriere DKNY Original Women
Compoziție

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum feminin DKNY Original Women conține, în afară de parfum, produse cosmetice, care prelungesc experiența olfactivă.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • parfumul în set cadou aduce mai multă bucurie

Setul conține:

  • Original Women Eau de Toilette pentru femei 30 ml
  • Original Women gel de duș 150 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
citrice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand DKNY

Modernă, sigură pe sine, emblematică – astfel se poate descrie cu trei atribute brandul Donna Karan, inspirat de energia metropolei newyorkeze. Este creat pentru femeia sigură pe sine, care nu știe niciodată ce îi aduce fiecare nouă zi. Descoperiți universul parfumurilor Donna Karan New York, care transformă fiecare moment al unei zile obișnuite într-o experiență extraordinară.

Brandul nu a cucerit femeile din întreaga lume doar cu moda. Parfumurile DKNY sunt cele care vă îndeamnă să trăiți viata din plin. Apa de parfum DKNY Be Delicious este un exemplu emblematic – un „măr“ zemos cu parfum proaspăt, de flori și fructe, care farmecă femeile de toate vârstele.

DKNY Women vă face ziua mai frumoasă și cu alte parfumuri feminine. Încercați, de exemplu, delicata creație florală DKNY Pure sau apa de parfum DKNY Red Delicious, pe care o găsim din nou într-un flacon care amintește de forma mărului, de data aceasta roșu. Și, pentru că femeile adoră ca partenerii lor să miroasă frumos, aveți la dispoziție și colecția de parfumuri și ape de colonie pentru bărbați DKNY Men.

Rating DKNY Original Women