DKNY Be Desired Eau de Parfum pentru femei

2×
DKNY Be Desired Eau de Parfum pentru femei
DKNY Be Desired Eau de Parfum pentru femei
100 ml

Cod: DKN1242 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse DKNY, Michael Kors,Tommy Hilfiger, Aramis sau Ermenegildo Zegna de minim 180 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături un parfum pentru femei la 30 ml, dintre cele două variante disponibile.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere DKNY Be Desired
Compoziție

Învăluiți-vă în această aromă și veți radia bună dispoziție întreaga zi! Apa de parfum pentru femei DKNY Be Desired este expresia optimismului și a sentimentului de totală fericire.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • parfum de fructe
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand DKNY

Modernă, sigură pe sine, emblematică – astfel se poate descrie cu trei atribute brandul Donna Karan, inspirat de energia metropolei newyorkeze. Este creat pentru femeia sigură pe sine, care nu știe niciodată ce îi aduce fiecare nouă zi. Descoperiți universul parfumurilor Donna Karan New York, care transformă fiecare moment al unei zile obișnuite într-o experiență extraordinară.

Brandul nu a cucerit femeile din întreaga lume doar cu moda. Parfumurile DKNY sunt cele care vă îndeamnă să trăiți viata din plin. Apa de parfum DKNY Be Delicious este un exemplu emblematic – un „măr“ zemos cu parfum proaspăt, de flori și fructe, care farmecă femeile de toate vârstele.

DKNY Women vă face ziua mai frumoasă și cu alte parfumuri feminine. Încercați, de exemplu, delicata creație florală DKNY Pure sau apa de parfum DKNY Red Delicious, pe care o găsim din nou într-un flacon care amintește de forma mărului, de data aceasta roșu. Și, pentru că femeile adoră ca partenerii lor să miroasă frumos, aveți la dispoziție și colecția de parfumuri și ape de colonie pentru bărbați DKNY Men.

Rating DKNY Be Desired2