Diptyque Vinaigre de Toilette Eau de Toilette unisex

Diptyque Vinaigre de Toilette Eau de Toilette unisex
Diptyque Vinaigre de Toilette Eau de Toilette unisex
200 ml

Cod: DIP0840 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Diptyque Vinaigre de Toilette
Compoziție

Învăluiți-vă într-un parfum care se încadrează perfect în stilul dvs. și care devine rapid noua dvs. semnătură. Apa de toaletă unisex Diptyque Vinaigre de Toilette vă cucerește de la prima parfumare și nu va încerca niciodată să vă surprindă.

  • parfum lemnos
  • parfum picant
  • un parfum original, pentru personalități originale
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
condimente, tonuri lemnoase, extras din portocala amara, tonuri verzi, tămâia
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Diptyque

Brandul Diptyque, fondat în 1961 la Paris, se axează pe parfumuri și pe lumânări aromate de top. Este interesant faptul că fondatorii săi – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, într-un domeniu cu totul diferit.

Primul era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și designer de scenă. Entuziasmul a compensat, din fericire, lipsa de experiență, așa că au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L'eau“ ( „apa“), a câștigat o popularitate extraordinară printre clienți. Au urmat și alte produse reușite - de exemplu „L'Autre“ sau multifuncționalul „Vinaigre de toilette“ (oțet de toaletă).

Astăzi, oferta Diptyque conține câteva zeci de produse, din care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux și Olivia Giacobetti.

Parfumurile Diptyque sunt foarte originale, senzuale și îmbătătoare. Subliniază sex-appealul și vă conferă un sentiment de încredere. Lumânările de la Diptyque parfumează casa cu arome captivante. O mențiune specială merită și flacoanele elegante, decorate cu emblema firmei. Brandul Diptyque place mai ales celor care vor să atragă sexul opus, care adoră luxul și care doresc un interior plăcut parfumat.

Rating Diptyque Vinaigre de Toilette