Diptyque L'Ombre Dans L'Eau parfum compact

Diptyque L'Ombre Dans L'Eau parfum compact
Diptyque L'Ombre Dans L'Eau parfum compact
3.6 g

Cod: DIP0765 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Diptyque L'Ombre Dans L'Eau
Compoziție

Unele lucruri nu se demodează niciodată. Parfumul pentru femei Diptyque L'Ombre Dans L'Eau este, în acest sens, un exemplu strălucit. Compoziția sa luxoasă vă încântă simțurile și captează magnetic atenția celor din jur.

  • parfum floral
  • apreciat de femeile cu suflet romantic
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
trandafir, bergamota, coacaze negre, cinnamomum cassia, frunze de coacaze negre, mosc, cihlimbar, mandarina
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Diptyque

Brandul Diptyque, fondat în 1961 la Paris, se axează pe parfumuri și pe lumânări aromate de top. Este interesant faptul că fondatorii săi – Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet și Yves Couesland – activau, inițial, într-un domeniu cu totul diferit.

Primul era un renumit designer de interior, al doilea se ocupa de pictură și al treilea lucra ca regizor de teatru și designer de scenă. Entuziasmul a compensat, din fericire, lipsa de experiență, așa că au reușit. Prima lor creație, o apă de toaletă numită simplu „L'eau“ ( „apa“), a câștigat o popularitate extraordinară printre clienți. Au urmat și alte produse reușite - de exemplu „L'Autre“ sau multifuncționalul „Vinaigre de toilette“ (oțet de toaletă).

Astăzi, oferta Diptyque conține câteva zeci de produse, din care multe au fost dezvoltate în colaborare cu parfumieri de talie mondială, ca Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux și Olivia Giacobetti.

Parfumurile Diptyque sunt foarte originale, senzuale și îmbătătoare. Subliniază sex-appealul și vă conferă un sentiment de încredere. Lumânările de la Diptyque parfumează casa cu arome captivante. O mențiune specială merită și flacoanele elegante, decorate cu emblema firmei. Brandul Diptyque place mai ales celor care vor să atragă sexul opus, care adoră luxul și care doresc un interior plăcut parfumat.

Rating Diptyque L'Ombre Dans L'Eau