Dior Poison Girl Eau de Parfum pentru femei

- Descriere
- Despre brand
- Rating 14
Descriere Dior Poison GirlCompoziție
Poison Girl este parfumul unei fete moderne, adorabila si irezistibila. O capcana senzuala ce atrage instantaneu si amplifica placerea pana la dependenta.Un parfum floral dulce-amarui, in care portocala apetisanta este invaluita in delicioasele boabe de tonka din Venezuela, iesind apoi la iveala in senzualitatea incisiva a Trandafirului de Grasse."Poison Girl se recunoaste imediat, este o emblema fara compromisuri." François Demachy, Parfumier-Creator al Casei Dior
Compoziție
- Note varfNotele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
- portocala amara
- Note inimaNotele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
- trandafiri din Grasse
- Note bazaNotele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
- tonka
- Grupe de parfumuri
- orientale
Despre brand Dior
Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.
Sufletul parfumurilor Dior este intruchipat de parfumierul nostru creator, François Demachy, care si-a dedicat intreg savoir-faire-ul exceptional compunerii parfumurilor de azi si de maine. Fiecare dintre parfumurile sale pline de creativitate este o declaratie de dragoste pentru florile din Grasse.
Regiunea Grasse face parte din istoria Casei Dior. Christian Dior a ales sa se stabileasca la La Colle Noire pentru a-si cultiva florile si a-si urma visul de parfumier. Incepand cu 2006, François Demachy, Parfumierul-creator Dior, a stabilit parteneriate exclusive cu producatorii de Trandafir de mai, de Iasomie, de Neroli si de Tuberoze, care ne furnizeaza recoltele lor. Impreuna cu ei pastram calitatile si savoir-faire-ul unic al acestei regiuni.