DIOR. Dior JOY by Dior Intense set cadou pentru femei

DIOR. Dior JOY by Dior Intense set cadou pentru femei
DIOR. Dior JOY by Dior Intense set cadou pentru femei
Livrare gratuită
539RON

539,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CHD14962 | 2 de buc. în stoc

Eau de Parfum 50 ml + lapte de corp 75 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 16.05.2021

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale, pieloase
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand DIOR.

Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.

Sufletul parfumurilor Dior este intruchipat de parfumierul nostru creator, François Demachy, care si-a dedicat intreg savoir-faire-ul exceptional compunerii parfumurilor de azi si de maine. Fiecare dintre parfumurile sale pline de creativitate este o declaratie de dragoste pentru florile din Grasse.

Regiunea Grasse face parte din istoria Casei Dior. Christian Dior a ales sa se stabileasca la La Colle Noire pentru a-si cultiva florile si a-si urma visul de parfumier. Incepand cu 2006, François Demachy, Parfumierul-creator Dior, a stabilit parteneriate exclusive cu producatorii de Trandafir de mai, de Iasomie, de Neroli si de Tuberoze, care ne furnizeaza recoltele lor. Impreuna cu ei pastram calitatile si savoir-faire-ul unic al acestei regiuni.

Rating DIOR. Dior JOY by Dior Intense