Dior J'adore set cadou pentru femei

Dior J'adore set cadou pentru femei
Dior J'adore set cadou pentru femei

Cod: CHD14961 | Acest produs este momentan indisponibil

Eau de Parfum 50 ml + lapte de corp 75 ml

Descriere parfum Dior J'adore
Compoziție

Multiplicați intensitatea parfumului preferat. Setul cu parfum feminin Dior J'adore conține, în afară de parfum, produse cosmetice, care prelungesc experiența olfactivă.

Caracteristici:

  • cosmeticele parfumate prelungesc persistența parfumului
  • conține creațiile bestseller ale brandului
  • setul atrage de la prima vedere, datorită ambalajului frumos
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • lapte de corp 75 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Dior

Atunci cand Christian Dior a creat casa de moda in 1946, el si-a imaginat o noua feminitate, o feminitate absoluta. Astazi, de la rochii la accesorii, de la parfumuri la rujuri si pana la produse de ingrijire a tenului, Casa Dior ofera femeilor o frumusete sublima, stralucitoare si moderna.

Sufletul parfumurilor Dior este intruchipat de parfumierul nostru creator, François Demachy, care si-a dedicat intreg savoir-faire-ul exceptional compunerii parfumurilor de azi si de maine. Fiecare dintre parfumurile sale pline de creativitate este o declaratie de dragoste pentru florile din Grasse.

Regiunea Grasse face parte din istoria Casei Dior. Christian Dior a ales sa se stabileasca la La Colle Noire pentru a-si cultiva florile si a-si urma visul de parfumier. Incepand cu 2006, François Demachy, Parfumierul-creator Dior, a stabilit parteneriate exclusive cu producatorii de Trandafir de mai, de Iasomie, de Neroli si de Tuberoze, care ne furnizeaza recoltele lor. Impreuna cu ei pastram calitatile si savoir-faire-ul unic al acestei regiuni.

Rating Dior J'adore