DermacolLip and Cheek fard multifuncțional, pentru buze și obraz

Dermacol Lip and Cheek fard multifuncțional, pentru buze și obraz
Dermacol Lip and Cheek fard multifuncțional, pentru buze și obraz
culoare 02 1 buc

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DER04855

Luciul de buze Dermacol Lip and Cheek dă buzelor un aspect minunat.

Caracteristici:

  • hidratează și catifelează buzele
  • conturează perfect buzele
  • dă obrajilor o culoare sănătoasă
  • are o textură fină, ușoară și plăcută
  • ușor de utilizat

Ingrediente:

  • produs vegan

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate adecvată de luciu pe buze, pentru un efect instantaneu de mărire a volumului. Se aplică pe față cu o pensulă lată și se estompează, pentru un efect natural.

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
de satin

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.