DermacolCannabis unt pentru corp, hranitor

Dermacol Cannabis unt pentru corp, hranitor
Dermacol Cannabis unt pentru corp, hranitor
Livrare gratuită
Economisiți
30RON

Economisiți 10%
75 ml
27RON

În stoc | 36,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: DER05404
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 05.12.2021

Revitalizează pielea, îi conferă hidratarea necesară și o lasă fină la atingere. Untul de corp DermacolCannabis îngrijește și răsfață pielea întregului corp. Aplicați-l pe piele după duș sau după baie, pentru ca igiena zilnică obișnuită să devină dintr-o dată o experiență extraordinară.

Caracteristici:

  • hidratează pielea în profunzime
  • acțiune hrănitoare și emolientă
  • pentru o piele netedă, ca de catifea
  • regenerează eficient pielea

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea curată a corpului și se masează până la absorbție.

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată, pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
Cu Panthenol

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.