DermacolAroma Ritual Brazilian Coconut spuma de baie relaxanta

Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut spuma de baie relaxanta
Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut spuma de baie relaxanta
Livrare gratuită
500 ml
22RON

În stoc | 4,40RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: DER05415
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Spuma de baie Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut asigură momente de bunăstare și o binemeritată relaxare, după o zi grea.

Caracteristici:

  • hidratează și hrănește pielea
  • creează o spumă bogată
  • calmează corpul și mintea

Cum se utilizează:
Se adaugă în apa fierbinte și se spumează.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Brandul cehesc de cosmetice Dermacol răsfață frumusețea femeilor, de peste o jumătate de secol. A luat ființă în studiourile de film din Praga, unde experții în machiaj de film au făcut echipă cu medicii dermatologi de la Institutul de Cosmetică Medicală din Praga. Împreună, au creat machiajul Dermacol cu acoperire mare, nu numai pentru ecranul de film, ci şi pentru utilizarea obișnuită.

Dermacol Make-Up Cover a reprezentat o noutate în domeniul machiajului. În consecință, a avut un mare succes, ajungând până la Hollywood. În anii 90, societatea de cosmetică Dermacol s-a separat de studiourile de film, devenind un brand independent, pur cehesc - un simbol al frumuseții, pentru multe generații de femei.

Produsele Dermacol au succes și în afara granițelor Cehiei, brandul fiind disponibil în peste 60 de țări din întreaga lume. În ultimii ani, a fost descoperit și de sexul tare, pentru care compania Dermacol a lansat prima gamă completă pentru bărbați.