Delia CosmeticsCreator ser pentru stimularea a genelor si a sprancenelor

9×
Delia Cosmetics Creator ser pentru stimularea a genelor si a sprancenelor
Delia Cosmetics Creator ser pentru stimularea a genelor si a sprancenelor
Economisiți
20RON

Economisiți 20%
7 ml
16RON

În stoc | 228,57RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: DLC3364
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Rezultate vizibile, după doar 15 zile. Serul pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor, Delia Cosmetics Creator, vă ajută să obțineți ochii impresionanți pe care vi i-ați dorit dintotdeauna. Formula inovatoare stimulează creșterea genelor și a sprâncenelor și previne căderea acestora. Genele și sprâncenele par mai dese și capătă un luciu frumos.

Caracteristici:

  • stimulează creșterea genelor și a sprâncenelor
  • protejează împotriva căderii firele genelor și ale sprâncenelor
  • mărește densitatea genelor și a sprâncenelor
  • conferă genelor și sprâncenelor o strălucire atrăgătoare
  • potrivit și ca tratament după înlăturarea genelor false
  • poate fi utilizat și de către purtătorii lentilelor de contact

Ingrediente:

  • complexul Widelash – fortifică genele de la rădăcini până la vârfuri, le accelerează creșterea și le ameliorează aspectul
  • cheratină – are acțiune nutritivă și regeneratoare și protejează genele împotriva căderii

Aplicare:
Înainte de aplicare, ștergeți bine excesul de lichid de pe perie, folosind marginea vasului. O cantitate excesivă de ser poate provoca reacții alergice și arsuri sau înroșirea ochilor. În cazul în care produsul pătrunde accidental în ochi, se spală imediat cu apă. În caz de roșeață sau de arsuri ale ochilor, întrerupeți pentru câteva zile utilizarea produsului.

Caracteristici

Culoare
transparent
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Vă doriți confort și frumusețe în fiecare zi? Delia Cosmetics vă pune în valoare toate atuurile, pentru ca propriul eu să fie mereu pe primul loc.

Brandul polonez Delia Cosmetics este o afacere de familie, a cărei atmosferă o reflectă întrutotul. Toate produsele sunt create cu dragoste, cu grijă și de o calitate de excepție, motiv pentru care clienții iubesc acest brand de peste 20 de ani. Delia Cosmetics vă ajută să umpleți ridurile, să spuneți adio petelor pigmentare, să vă întăriți unghiile sau să neutralizați nuanțele de galben din părul blond. Brandul oferă îngrijire pentru ten, corp, păr și unghii. Și, bineînțeles, nu lipsește nici cosmetica decorativă.

Vopseaua de sprâncene Delia Henna asigură sprâncenelor dvs. o culoare intensă, de lungă durată, și o densitate de invidiat. În plus, este potrivită și pentru gene, oferind privirii dvs. un regim de frumusețe complet. Lacul de unghii de top Delia Hybrid Gel vă pune în valoare manichiura. Accelerează uscarea lacului, îi conferă strălucire și îl protejează de cojire până la 7 zile.

Alăturați-vă și dumneavoastră miilor de femei din întreaga lume care au încredere în brandul Delia Cosmetics.