Davines Naturaltech Calming Superactiveser calmant pentru par si scalp

Davines Naturaltech Calming Superactive ser calmant pentru par si scalp
Davines Naturaltech Calming Superactive ser calmant pentru par si scalp
Livrare gratuită
100 ml
151RON

Cod: DVS0028 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Coletăria
marți 07.04.2020

Caracteristici

Tipuri de păr
păr gras, păr cu mătreață
Efect
Anti mătreață, Controlul sebumului excesiv, calmare
Tipul scalpului
scalp sensibil, mătreață, scalp gras, scalp normal, scalp pruriginos

Despre brand Davines

Produsele de frumusețe din surse sustenabile sunt un mod de a îngriji nu numai frumusețea personală, ci și pe cea a mediului înconjurător. Această viziune este reflectată și de cosmeticele de păr profesionale de la Davines. Au un procent ridicat de ingrediente naturale și se conformează unui cod etic bazat pe filosofia antică de îmbinare strânsă a conceptului de „frumusețe” cu cel de „bunătate”.

Davines, o afacere de familie care nu a urmat niciodată curentul modei cosmeticelor de masă, a fost înființată în 1983 la Parma, în Italia. Produsele originale, cu formule clasice, câștigă adepți prin simplitatea lor, care însă nu le afectează calitatea. Îngrijesc intens părul, îl fortifică și îi redau frumusețea naturală.

Vreți să rezolvați o dată pentru totdeauna problema electrizării părului? Vreți să neutralizați tonurile galbene din păr? Sau căutați un mod de a facilita pieptănarea părului? Datorită abordării sale autentice, Davines poate rezolva orice problemă a părului dvs. Este suficient să alegeți produsele potrivite, din gamele dedicate - în funcție de tipul de păr, de culoarea sa sau de tipul de styling dorit.

Răsfățați-vă părul cu cosmeticele Davines, care reflectă armonia dintre știință și natură.

Rating Davines Naturaltech Calming Superactive