Davidoff Run Wildeau de toilette pentru bărbați

1×
Davidoff Run Wild eau de toilette pentru bărbați
Davidoff Run Wild eau de toilette pentru bărbați
Economisiți
329RON

Economisiți 47%
100 ml
175RON

Cod: DDF03688 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 01.04.2020

Descriere parfum Davidoff Run Wild
Compoziție

Într-o lume grăbită și solicitantă, a rămâne centrat pe eul interior e o provocare. Apa de toaletă Davidoff Run Wild reamintește că drumul spre natura interioară trece prin natura însăși. Natura este un ghid incomparabil, o sursă nesfârșită de forță și de încredere în sine.

  • un parfum dulce, ideal pentru fiecare zi
  • pentru bărbatul energic, care iubește natura
  • lansat în anul 2019

Compoziția parfumului
Debutul dinamic este oferit de ghimbir, care domină vârful compoziției. Apoi apar tonurile îmbătătoare de levănțică și de tonka, ale cărei boabe încălzesc inima parfumului. Baza, cu tente verzui, oferă acorduri de rășină de brad, condimentate cu un strop de scorțișoară din Madagascar.

Povestea parfumului
Run Wild e povestea unui om care se eliberează de stereotipuri și de cerințele interminabile ale vieții de zi cu zi. Revenirea la mediul autentic al naturii ajută la exprimarea completă a spiritului și la redobândirea vitalității și a prospețimii interioare.

Apa de toaletă captivează bărbații care își croiesc propriul drum și rămân eterni exploratori. Davidoff Run Wild oferă și cu o variantă pentru femei, sub forma unei ape de parfum dulci și fresh.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
ghimbir
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lavanda, tonka
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
scortisoara, brad
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Davidoff

Parfumurile Davidoff poartă numele fondatorului, Zino Davidoff, supranumit la vremea sa regele trabucurilor. În anii 80, compania de tutun preluată de Zino de la tatăl său a pătruns și pe piața parfumurilor. Mica firmă familială s-a dezvoltat rapid, iar brandul Davidoff a devenit popular și în afara Elveției natale.

Astăzi, în oferta de la Davidoff găsim câteva zeci de parfumuri, creații ale unor nasuri de talie mondială. De departe cel mai mare succes a înregistrat colecția Davidoff Cool Water, care a cauzat o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are însă caracterul său inconfundabil, toate trezind în cel care-l folosește dorința de a-și trăi viața cât mai intens.

Zino Davidoff a fost el însuși un maestru al artei de a trăi. A făcut înconjurul lumii, iar fiecare zi din viața lui a însemnat o aventură și o provocare. Și totul s-a reflectat în creațiile sale. Numele Davidoff a devenit un echivalent pentru bucurie, stil atemporal și gustul pentru noi descoperiri. Davidoff înseamnă să trăiești viața la maxim.

Rating Davidoff Run Wild