Davidoff Cool Water Woman Sea Roseeau de toilette pentru femei

4×
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose eau de toilette pentru femei
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose eau de toilette pentru femei
289RON

Economisiți 57%
100 ml
125RON

Cod: DDF0704 | În stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Un cadou pentru tine
La achiziționarea produselor Davidoff de minim 110 RON, vă oferim cadou o șapcă albastră de baseball.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 16.12.2019
Ridicare personală
luni 16.12.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Davidoff Cool Water Woman Sea Rose
Compoziție

Apa de toaletă Davidoff Cool Water Woman Sea Rose este o celebrare a purității și a spontaneității. Simbolizează frumusețea femeii care se plimbă de-a lungul țărmului.

  • un parfum floral proaspăt, cu un aer elegant
  • pentru femeia modernă și romantică
  • un parfum de zi ideal, mai ales în anotimpul cald

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu acorduri dulci și senzuale de pere nashi, suflate cu o pudră delicată de violete. Inima extravagant florală ascunde esențe de bujori roz și de frezii. Finalul aparține notelor de mosc și de cedru, care conferă compoziției profunzime și bogăție.

Povestea parfumului
Cool Water Woman Sea Rose este unul dintre succesoarele parfumului Cool Water Woman, care înregistrează succes după succes încă din anul 1996. Superbul flacon are forma unei picături de apă, dar culoarea sa, de un roz delicat, amintește de lumina zorilor. Parfumul, care combină atât de bine simplitatea cu eleganța, a fost lansat în anul 2013.

Compoziție

Note varf
para, violeta
Note inima
bujor roz, frezie
Note baza
lemn de cedru, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Davidoff

Parfumurile Davidoff poartă numele fondatorului, Zino Davidoff, supranumit la vremea sa regele trabucurilor. În anii 80, compania de tutun preluată de Zino de la tatăl său a pătruns și pe piața parfumurilor. Mica firmă familială s-a dezvoltat rapid, iar brandul Davidoff a devenit popular și în afara Elveției natale.

Astăzi, în oferta de la Davidoff găsim câteva zeci de parfumuri, creații ale unor nasuri de talie mondială. De departe cel mai mare succes a înregistrat colecția Davidoff Cool Water, care a cauzat o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are însă caracterul său inconfundabil, toate trezind în cel care-l folosește dorința de a-și trăi viața cât mai intens.

Zino Davidoff a fost el însuși un maestru al artei de a trăi. A făcut înconjurul lumii, iar fiecare zi din viața lui a însemnat o aventură și o provocare. Și totul s-a reflectat în creațiile sale. Numele Davidoff a devenit un echivalent pentru bucurie, stil atemporal și gustul pentru noi descoperiri. Davidoff înseamnă să trăiești viața la maxim.

Rating Davidoff Cool Water Woman Sea Rose