Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Eau de Toilette pentru femei

4×
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Eau de Toilette pentru femei
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Eau de Toilette pentru femei
Economisiți
119RON

Economisiți 45%
30 ml
66RON

Cod: DDF0706 | În stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 19.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Davidoff Cool Water Woman Sea Rose
Compoziție

Apa de toaletă Davidoff Cool Water Woman Sea Rose este o celebrare a purității și a spontaneității. Simbolizează frumusețea femeii care se plimbă de-a lungul țărmului.

  • un parfum floral proaspăt, cu un aer elegant
  • pentru femeia modernă și romantică
  • un parfum de zi ideal, mai ales în anotimpul cald

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu acorduri dulci și senzuale de pere nashi, suflate cu o pudră delicată de violete. Inima extravagant florală ascunde esențe de bujori roz și de frezii. Finalul aparține notelor de mosc și de cedru, care conferă compoziției profunzime și bogăție.

Povestea parfumului
Cool Water Woman Sea Rose este unul dintre succesoarele parfumului Cool Water Woman, care înregistrează succes după succes încă din anul 1996. Superbul flacon are forma unei picături de apă, dar culoarea sa, de un roz delicat, amintește de lumina zorilor. Parfumul, care combină atât de bine simplitatea cu eleganța, a fost lansat în anul 2013.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
para, violeta
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
bujor roz, frezie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de cedru, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Davidoff

Eleganță atemporală, calitate de prim rang, rafinament până în cele mai mici detalii. Acesta este brandul Davidoff, care reflectă filozofia de viață a fondatorului său, Zino Davidoff, un mare gentleman, hedonist și aventurier, care a stăpânit arta de a-și trăi viața din plin.

Zino Davidoff a fost un adevărat maestru în arta de a trăi. A călătorit prin întreaga lume, iar fiecare zi din viața lui a fost o aventură și o provocare. Îi plăcea să-și împărtășească dragostea de viață cu alții, inclusiv prin creațiile sale. Pentru el, calitatea a ocupat întotdeauna primul loc, lucru evident și din parfumurile sale. Primul parfum Davidoff a fost creat în 1984, palmaresul brandului numărând acum câteva zeci.

Colecția Davidoff Cool Water s-a bucurat de un enorm succes, provocând chiar o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are caracterul său inconfundabil și toate vă trezesc dorința de a trăi viața mai intens. Pe lângă emblematicul Davidoff Cool Water, disponibil atât în varianta pentru femei, cât și în cea pentru bărbați, mai puteți încerca apa de toaletă pentru bărbați Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game sau balsamul Davidoff după bărbierit. Doamnele vor aprecia apa de parfum Davidoff Run Wild.

Rating Davidoff Cool Water Woman Sea Rose4