DavidoffCool Water Woman Parfum Eau de Parfum pentru femei

Davidoff Cool Water Woman Parfum Eau de Parfum pentru femei
Davidoff Cool Water Woman Parfum Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
215RON

Economisiți 24%
100 ml
162RON

162,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: DDF04239 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 20.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 18.09.2021

Descriere Davidoff Cool Water Woman Parfum
Compoziție

Un parfum feminin sofisticat, inspirat de forța și de prospețimea oceanului.

Tânjiți după o doză de prospețime? Apa de parfum pentru femei Davidoff Cool Water Woman Parfum v-o oferă sub forma unei arome sofisticate, foarte feminine. Lăsați-vă absorbită de puterea intensă a mării și de prospețimea sa infinită.   

  • un parfum cu tonuri lemnoase și florale
  • lansat în anul 2021
  • este partenera parfumului pentru bărbați Davidoff Cool Water

Compoziția parfumului
În combinația de tonuri copleșitoare, ca valurile mării, veți recunoaște inconfundabilul trandafir, în duo cu parfumul uleiului de vetiver. Acest ingredient rar a fost obținut cu respectarea principiilor etice. Acordul dulce al boabelor de tonka dulci aduce totul la perfecțiune.

Povestea parfumului
Davidoff Cool Water Woman vă transmite puterea extraordinară și răcoarea înviorătoare a mării. Împreună cu parfumurile din gama Davidoff Cool Water pentru bărbați, este considerat de mulți ani o emblemă a prospețimii, iar această nouă lansare din 2021 nu face excepție. Descoperiți noul capitol al odiseei Cool Water.

Compoziție

Compozitie
vetiver, tonka, trandafir
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Davidoff

Eleganță atemporală, calitate de prim rang, rafinament până în cele mai mici detalii. Acesta este brandul Davidoff, care reflectă filozofia de viață a fondatorului său, Zino Davidoff, un mare gentleman, hedonist și aventurier, care a stăpânit arta de a-și trăi viața din plin.

Zino Davidoff a fost un adevărat maestru în arta de a trăi. A călătorit prin întreaga lume, iar fiecare zi din viața lui a fost o aventură și o provocare. Îi plăcea să-și împărtășească dragostea de viață cu alții, inclusiv prin creațiile sale. Pentru el, calitatea a ocupat întotdeauna primul loc, lucru evident și din parfumurile sale. Primul parfum Davidoff a fost creat în 1984, palmaresul brandului numărând acum câteva zeci.

Colecția Davidoff Cool Water s-a bucurat de un enorm succes, provocând chiar o mică revoluție în lumea parfumurilor. Fiecare parfum Davidoff are caracterul său inconfundabil și toate vă trezesc dorința de a trăi viața mai intens. Pe lângă emblematicul Davidoff Cool Water, disponibil atât în varianta pentru femei, cât și în cea pentru bărbați, mai puteți încerca apa de toaletă pentru bărbați Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game sau balsamul Davidoff după bărbierit. Doamnele vor aprecia apa de parfum Davidoff Run Wild.

Rating Davidoff Cool Water Woman Parfum