David BeckhamIntimately Woman eau de toilette pentru femei

1×
David Beckham Intimately Woman eau de toilette pentru femei 30 ml
David Beckham Intimately Woman eau de toilette pentru femei 30 ml
30 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: DBM0069


Parfumul de femeie David Beckham Intimately revine in 2008 printr-o aroma care reflecta iubirea Victoriei Beckham pentru a masura caldura dragostei cu care se mandreste acest cuplu, reprezentate prin simt si stil.


Aroma este ca un buchet de flori proaspat rupte, in care va puteti gasi flori albe, petale de trandafiri si flori de portocal. Este completata cu o nota de vanilie si tonuri de lemn.


Amestecate impreuna ingredientele dau nastere unui parfum de lux , dar bland cu un sentiment intimidate. David Beckham Intimately Woman se potriveste femeii romantica si nobila  care cunoaste tendintele modei. Subliniind mirosul caracteristic si sticla în linii curate, cristaline cu continut de culoare roz.


Acest parfum a devenit o contrapartida la parfumul masculin David Beckham Intimately . Aceste mirosuri combinate cu altele creeaza o rezonanta armonica , ca un cuplu iubitor , dupa cum sunt si numite parfumurile.

Compoziție

Compozitie
lemn de santal, crin, bergamota, flori de portocal, note florale, vanilie, tuberoza
Grupe de parfumuri
florale

Parfumurile David Beckham sunt sinonime cu luxul, eleganța și prospețimea. Cel mai faimos jucător de fotbal din lume și partenerul său de afaceri Simon Fuller și-au unit forțele cu compania Coty, iar în 2005 au lansat David Beckham Instinct, un parfum care a redefinit eleganța masculină.

David Beckham s-a născut la Londra și, după ce a absolvit școala de fotbal din Manchester, a devenit în scurt timp unul dintre cei mai de succes și mai vizionați jucători din toate timpurile. A jucat în cluburi renumite, ca Manchester United și Real Madrid. Și-a împrumutat chipul multor campanii de publicitate și, datorită aspectului și stilului său, a devenit un simbol al modei. Personalitatea sa reprezintă nu doar fotbalul, ci și moda, luxul și extravaganța.

În prezent, sub umbrela brandului David Beckham, veți găsi nu numai parfumuri pentru bărbați, ci și loțiuni după ras și parfumuri pentru femei, create în colaborare cu soția lui David, Victoria. Fiecare parfum David Beckham este renumit pentru prospețimea sa, iar impresia generală a aromei evocă o senzație de lux.