Country Candle Pumpkin & French Toast lumânare

Country Candle Pumpkin & French Toast lumânare
Country Candle Pumpkin & French Toast lumânare
42 g

Cod: COC01634 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Country Candle Pumpkin & French Toast
Compoziție

Lumânarea parfumată Country Candle Pumpkin & French Toast umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • aromă dulce
  • parfum gurmand
  • parfum de toamnă

Ingrediente:

  • fitil din bumbac

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Lăsați lumânarea să ardă, cel puțin până când se topește tot stratul superior. Preveniți astfel formarea unor adâncituri nedorite în suprafața de ceară. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
dovleac picant, lamaie, semințe de dovleac
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
nucsoara, trestie de zahar, scortisoara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
unt, vanilie, caramel
Categoria parfumurilor de interior
dulci, gurmande
Tipuri de fitil
din bumbac
Număr de fitiluri
1
Tipuri de ceară
altele
Material
plastic

Rating Country Candle Pumpkin & French Toast