CE SUNT COSMETICELE NATURALE?

Întoarce-te în natură și bucură-te de tot ceea ce are mai bun de oferit. Cosmeticele naturale și bio-cosmeticele conțin ingrediente pur naturale, cu multe vitamine, hidratante și antioxidanți care susțin și stimulează funcțiile naturale ale pielii noastre. Fără substanțe sintetice, conservanți, coloranți artificiali și parfumuri, cosmeticele naturale nu încarcă organismul și totodată protejează mediul înconjurător.

  

Indiferent dacă ești în căutarea unui fond de ten natural sau a unor cosmetice decorative bio, a unui șampon natural sau a unor tratamente pur naturale pentru ten și corp, în oferta noastră vei găsi cu siguranță ceva care să-ți placă. Oferim parfumuri naturale și arome bio, care nu irită căile respiratorii sau pielea, dar și uleiuri naturale, de exemplu ulei de cocos sau de argan, care surprind prin multiplele efecte benefice. 

La noi găsești doar cele mai bune cosmetice naturale, cu ingrediente organice de top, de la branduri ca Nuxe, Caudalie, Korres și L'Occitane. Oferim branduri certificate ca produse cosmetice bio sau organice, cum ar fi Dr. Hauschka, John Masters Organics și Dr. Bronner's. 

În ultimii ani, cosmeticele naturale și organice trec printr-o adevărată renaștere. Urmează și tu acest trend și testează pe propria piele excelentele efecte ale acestor terapii naturale. 

întregul text ascundeți textul

WeledaJohn Masters OrganicsAlima PureBurt’s BeesKlorane

Ai ales

  • Natural
  • Promoție
Afișare filtru Restrânge filtrul

Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale

Pentru cine?

Ratingul

  •   3
  •   1