Cremă de ras

Cele mai vândute

Descoperiți cele mai bune creme de ras

Un bărbierit ușor și rapid, fără iritații? Alegeți o cremă de ras în tub, în borcan sau sub formă de baton și uitați de micile zgârieturi sau de înroșirea inestetică.

De ce folosim crema de ras

  • Crema de ras înmoaie barba și părul și împiedică frecarea între aparatul de ras și piele, la bărbierit. Protejează astfel pielea împotriva iritării sau a rănirii.
  • Cremele de ras sunt ideale pentru un bărbierit umed, folosind briciul, un aparat electric de ras sau un aparat de ras clasic.
  • Consistența cremoasă a produselor pentru bărbierit le facilitează întinderea, care se aseamănă cu aplicarea unei spume de ras. Totodată, permite alunecarea ușoară a lamei.
  • În plus, multe creme de ras au și caracteristicile unor produse pentru îngrijirea tenului, au funcție de calmare, hrănesc și hidratează. De aceea, reprezintă alegerea ideală pentru tenul uscat sau sensibil.

Sfatul nostru: Pentru aplicarea uniformă a cremei de ras, folosiți un pămătuf de bărbierit umezit în prealabil.

Crema înainte de ras

Dacă aveți barba foarte deasă și aspră, folosiți și o cremă înainte de ras. Înmoaie barba și pregătește pielea pentru ras. Cremele înainte de ras se aplică – așa cum indică și denumirea lor – înaintea produselor clasice de ras, ca un prim pas al rutinei dvs. de bărbierit.

La notino.ro găsiți o selecție vastă de creme de ras Proraso, American Crew, Weleda și altele, pentru ten sensibil sau barbă aspră. Nu uitați nici de îngrijirea după ras și aplicați un balsam sau o loțiune după ras.