Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream crema pentru slabit

Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream crema pentru slabit
Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream crema pentru slabit
400 ml

Cod: COL0279 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Collistar de minim 190 RON și primiți cadou exfoliantul de corp la 70 g.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream
Caracteristici

Forme perfecte, fără efort fizic? Crema de corp pentru slăbit Collistar Special Perfect Body stimulează microcirculația în interiorul dermei, contribuind la o mai bună metabolizare a straturilor adipoase.

Textura bogată și mătăsoasă a cremei facilitează masajul și se absoarbe foarte rapid. Pielea este mai netedă și mai uniformă, deja de la prima aplicare. Folosită zilnic, crema, reduce vizibil depunerile de grăsime locale, pielea pare mai fermă și mai uniformă și proporțiile corpului sunt mai echilibrate.

Caracteristici:

  • contribuie la reducerea țesuturilor adipoase
  • are efect de slăbire și de remodelare a proporțiilor
  • are efect de netezire și conferă fermitate pielii
  • redă pielii suplețea și catifelarea
  • acoperă imperfecțiunile minore ale pielii
  • textură non-grasă, cu absorbție rapidă
Ingrediente:

  • extract de spirulină – asigură netezirea pielii
  • extract de ciupercă lingzhi – ajută la remodelarea formelor
Aplicare:
Aplicați produsul pe zonele cu țesut adipos excesiv, cum ar fi talia, fesele sau coapsele. Masați cu mișcări circulare, de jos în sus, până la absorbția completă. Folosiți regulat în fiecare zi, ideal în combinație cu alte produse din gama Collistar Anticellulite, pentru a maximiza efectul.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Special Perfect Body High-Definition Slimming Cream