Collistar Special Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips plasturi remodelatori pentru abdomen si solduri

5×
Collistar Special Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips plasturi remodelatori pentru abdomen si solduri
Collistar Special Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips plasturi remodelatori pentru abdomen si solduri
Livrare gratuită
8 buc
256RON

32RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: COL0916 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Collistar de minim 190 RON și primiți cadou exfoliantul de corp la 70 g.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 08.03.2021

Descrierea produsului Collistar Special Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips
Caracteristici

Bucurați-vă de un abdomen și de coapse mai ferme. Plasturele pentru remodelare corporală Collistar Special Perfect Body eliberează timp de 8 ore compuși activi, care acționează intens asupra pielii din zonele problematice, o tonifiază și promovează microcirculația sângelui.

Plasturii pentru remodelare Collistar aderă la corp ca o a doua piele, așa că nu trebuie să vă temeți că vor fi observați sub haine. Conțin, de exemplu, cofeină sau alge marine roșii, iar utilizarea lor regulată ajută la eliminarea excesului de grăsime de pe talie sau de pe șolduri, conferind pielii din aceste zone un plus de fermitate.

Caracteristici:

  • lasă pielea mult mai netedă și mai fermă
  • datorită microcirculației, ajută la eliminarea grăsimii subcutanate
  • ideal pentru zonele problematice de pe abdomen și de pe coapse
  • un pachet conține 8 plasturi

Ingrediente:

  • cafeină, garcinia cambodgia - ajută la eliminarea grăsimii subcutanate
  • ginkgo biloba - tonifiază și fortifică pielea
  • alge marine roșii - favorizează fortificarea pielii

Mod de aplicare:
Plasturele pentru remodelare Collistar se aplică de 2x pe săptămână, pe pielea uscată și curată din zona abdomenului și a coapselor. Lăsați-l să acționeze maximum 8 ore, după care înlăturați-l. Plasturii pot fi utilizați atât ziua, cât și noaptea.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Special Perfect Body Patch-Treatment Reshaping Abdomen and Hips5