CollistarGloss Nail Lacquer Gel Effect lac de unghii

3×
Collistar Gloss Nail Lacquer Gel Effect lac de unghii
Collistar Gloss Nail Lacquer Gel Effect lac de unghii
Promoție
Economisiți
25RON

Economisiți 8%
culoare 513 Neutral French 6 ml
23RON

În stoc | 383,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: COL03112
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Obțineți o manichiură perfectă ca de la salon. Lacul de unghii Collistar Gloss Nail Lacquer Gel Effect cu o tehnologie specială, asigură un dublu efect de umplere și gel, care oferă unghiilor strălucire extremă și durabilitate. Cu ajutorul unei pelicule de culoare uniformă, încă de la prima aplicare unghiile devin netede și îngrijite. Forma scurtă și rotunjită a pensulei conține 350 de peri, care garantează o încărcare excelentă și o aplicare ușoară și rapidă.

Caracteristici:

  • conferă unghiilor strălucire extremă și durabilitate
  • pensulă flexibilă, incredibil de rezistentă
  • pensula conține 350 de fire
  • se usucă extrem de rapid
  • conferă un luciu intens
  • se aplică foarte ușor

Cum se utilizează:
Înainte de utilizare agitați sticla. Lacul se aplică pe unghiile curate și degresate, cu ajutorul pensulei.

Caracteristici

Culoare
portocaliu
Tipul de lac
gel
Efect
strălucitor

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.