CollistarPure Actives Collagen+Hyaluronic Acid Bust Ser de fermitate pentru bust si decolteu cu colagen

1×
Collistar Pure Actives Collagen+Hyaluronic Acid Bust Ser de fermitate pentru bust si decolteu cu colagen
Collistar Pure Actives Collagen+Hyaluronic Acid Bust Ser de fermitate pentru bust si decolteu cu colagen
50 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: COL0637
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Collistar și primiți livrare gratuită.

Expuneți decolteul cu mândrie. Serul pentru bust și decolteu, cu efect de fermitate, Collistar Pure Actives reduce ofilirea, vergeturile și semnele îmbătrânirii pielii, o întărește și îi stimulează elasticitatea. În compoziție găsiți acid hialuronic și colagen de înaltă eficiență, datorită cărora rezultatele nu se vor lăsa mult așteptate.

Vă vedeți deja în rochia prferată sau într-o bluză decoltată? A sosit momentul să străluciți!

Caracteristici:

  • fortifică zona decolteului și întinerește pielea
  • reduce ofilirea, vergeturile și semnele de îmbătrânire a pielii
  • stimulează elasticitatea naturală a pielii
  • lasă tenul neted și fin

Ingrediente:

  • colagen – netezește pielea, are efect emolient și favorizează reînnoirea naturală a celulelor
  • acid hialuronic – hidratează pielea în profunzime

Mod de aplicare:
Aplicați câteva picături de ser pe zona decolteului și masați în piele, cu mișcări circulare delicate. Procedați de la gât în jos.

Compoziție completă

AQUA, BUTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED COLLAGEN, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ALGIN, GLUCONOLACTONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, nutriție, fermitate
Substanțe active
acid hialuronic, colagen

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.