Collistar Nero Sublime® Sublime Black Precious Cream Crema de zi pentru stralucire si intinerire

1×
Collistar Nero Sublime® Sublime Black Precious Cream Crema de zi pentru stralucire si intinerire
Collistar Nero Sublime® Sublime Black Precious Cream Crema de zi pentru stralucire si intinerire
50 ml

Cod: COL1044 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Collistar Nero Sublime® Sublime Black Precious Cream
Caracteristici

De acum înainte, veți adora culoarea neagră, nu numai în garderobă, ci și pe piele. Crema de zi cu efect de iluminare și de întinerire Collistar Nero Sublime® vă surprinde prin culoarea sa, care însă dispare imediat la contactul cu pielea și declanșează un proces care are ca rezultat un ten luminos și tânăr. Primele efecte se văd imediat după prima aplicare și se intensifică treptat, în fiecare zi, printr-o utilizare regulată.

Treptat, tenul dvs. devine mai ferm și mai suplu, iar contururile feței sunt mult mai bine definite. În plus, are efecte de curățare și de detoxifiere. Datorită parfumului său discret, aplicarea sa devine ritualul dvs. de îngrijire preferat.

Caracteristici:

  • crema este de culoare neagră, care dispare la contactul cu pielea
  • redă tenului suplețea și densitatea și îi ameliorează textura
  • conferă tenului luminozitate și îi redă aspectul vibrant
  • redefinește contururile feței și ale gâtului și are efect de lifting
  • scade vizibilitatea ridurilor
  • regenerează și reînnoiește pielea
  • conferă un aspect tineresc și uniform
  • are acțiune detoxifiantă
  • textură ultra bogată și fină
  • un parfum fin, de flori și fructe

Aplicare:
Începeți aplicarea din centrul feței, întinzând crema spre exterior. Pe gât, aplicarea se face de la bază în sus. Pentru o mai bună absorbție a substanțelor active, presați delicat palmele pe față și pe gât.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, iluminare, nutriție, protecție împotriva influențelor externe
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Nero Sublime® Sublime Black Precious Cream1