Collistar Depilatory Cream for Mencrema depilatoare pentru barbati

Collistar Depilatory Cream for Men crema depilatoare pentru barbati
Collistar Depilatory Cream for Men crema depilatoare pentru barbati
Economisiți
121RON

Economisiți 17%
200 ml
101RON

Cod: COL0049 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 31.10.2020

Descrierea produsului Collistar Depilatory Cream for Men
Caracteristici

Crema depilatoare ideală pentru îndepărtarea firelor de păr, fără a irita pielea, pentru bărbați este Collistar Depilatory Cream for Men! Formula este îmbogățită cu un ingredient activ prețios din plante care efectuează trei acțiuni diferite: încetinește creșterea părului, subțiază firele de păr și  calmează pielea. Prezența uleiului de jojoba, ceara de albine și extractul de nalbă hidratează și hrănește lăsând o piele netedă.

Caracteristici:

  • îndepărtează firele de păr
  • nu irită pielea
  • ușor de utilizat
  • încetinește creșterea părului
  • subțiază firul de păr
  • calmează pielea
  • hidratează și hrănește
  • lasă pielea netedă

Ingrediente:

  • ingredient activ din plante - încetinește creșterea părului, subțiază firele de păr, calmează pielea
  • ulei de jojoba, ceară de albine, extract de nalbă – hidratează și hrănește pielea lăsând-o netedă la atingere

Aplicare:
Aplicați crema cu spatula, acoperind complet părul. Se lasă să acționeze 4 - 6 minute și se îndepărtează produsul cu spatula. Dacă zona nu este încă lipsită de păr, lăsați să acționeze puțin mai mult (dar nu mai mult de 8 minute) înainte de a îndepărta complet crema. Clătiți și uscați fără a freca pielea.

Avertizare:
Urmați instrucțiunile. Dacă utilizați crema depilatoare pentru prima dată, verificați mai întâi tolerabilitatea produsului aplicând o cantitate mică pe picior sau pe braț și lăsându-l să acționeze timp de aproximativ zece minute înainte de clătire, în caz de iritare, suspendați depilarea și clătiți bine cu apă rece. Nu aplicați produsul pe pielea iritată sau pe tăieturi. În caz de arsură în timpul aplicării, clătiți produsul cu apă rece.

Nu depășiți limita de timp pentru aplicare (8 minute). Evitați utilizarea deodorantelor și a produselor pe bază de alcool pe zonele tratate timp de câteva ore după îndepărtarea părului. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă și solicitați sfatul medicului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Conține tioglicolat.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Collistar

p>Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Depilatory Cream for Men