Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara set cosmetice I.

Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara set cosmetice I.
Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara set cosmetice I.

Cod: CLK2306 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați orice produs Clinique și obțineți livrarea gratuită la întreaga comandă.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Clinique

Brandul Clinique a fost fondat în 1968, de Estée Lauder. Impulsul creator a venit în cadrul interviului ei cu un dermatolog, interviu publicat în revista de modă Vogue. O întrebare din articol a inspirat-o pe Estée Lauder să creeze cosmetice hipoalergenice, pentru orice tip de piele.

Cosmeticele Clinique oferă o serie de produse de machiaj, parfumuri pentru femei și bărbați și tratamente complete de îngrijire a feței și a corpului. Toate produsele de îngrijire a brandului Clinique sunt 100% produse fără parfum și se supun testelor riguroase de alergie, făcându-le potrivite pentru pielea cea mai sensibilă.

Punctul forte al produselor este oferta de game cosmetice complete, dezvoltate direct de dermatologi. Conceptul Clinique cu proceduri de înfrumusețare a tenului în 3 pași, este unic. Un motiv în plus să alegi cosmeticele Clinique, drept calea ideală spre cea mai potrivită și mai simplă îngrijire zilnică a tenului și a corpului tău. Încearcă și tu efectele cosmeticelor acestui brand. Vei descoperi că se adaptează perfect cerințelor pielii tale.

Rating Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara