ClarinsSelf Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster produs bronzare pentru corp

Clarins Self Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster produs bronzare pentru corp
Clarins Self Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster produs bronzare pentru corp
Livrare gratuită
Economisiți
196RON

Economisiți 13%
30 ml
169RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 563,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: CLR04840
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Clarins de peste 270 RON și vă oferim cadou un mini set cu produse cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 05.12.2021

Produsul autobronzant pentru corp Clarins Self Tan Radiance-Plus Golden Glow Booster este garanția pielii frumos bronzate, tot timpul anului.

Caracteristici:

  • întărește intensitatea bronzului
  • se aplică ușor și se absoarbe rapid
  • oferă pielii hidratarea necesară
  • lasă pielea moale și netedă

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate adecvată de produs pe întregul corp. Se întinde temeinic și uniform. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!