ClarinsMake-Up Favourites set (pentru ochi)

Clarins Make-Up Favourites set (pentru ochi)
Clarins Make-Up Favourites set (pentru ochi)

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CLR05435

Instant Eye Make-Up Remover demachiant in doua faze 50 ml + Wonder Perfect Mascara 4D Black mascara pentru volum 8 ml + Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer lip gloss cu efect de hidratare 12 ml

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Clarins Make-Up Favourites . Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Setul conține:

  • Instant Eye Make-Up Remover demachiant in doua faze 50 ml
  • Wonder Perfect Mascara 4D Black mascara pentru volum 8 ml
  • Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer lip gloss cu efect de hidratare 12 ml

Caracteristici:

  • foarte potrivit ca un cadou
  • bucură orice femeie
  • un mix de produse cosmetice pentru utilizare zilnică

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de mascara
pentru alungire, pentru volum
Tipuri de seturi
set cadou

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!