Clarins Joli Rouge Crayon creion contur buze 2 in 1

Clarins Joli Rouge Crayon creion contur buze 2 in 1
Clarins Joli Rouge Crayon creion contur buze 2 in 1
culoare 742C Joli Rouge 0.6 g
102RON

17.000,00RON / 100 g, incl. TVA
Cod: CLR04729 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 01.08.2021

Descriere Clarins Joli Rouge Crayon
Caracteristici

Rujul Clarins Joli Rouge Crayon accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.

Caracteristici:

  • nuanță intensă
  • este de mare ajutor la modelarea buzelor
  • ușor de aplicat
  • rezistență de lungă durată

Cum se utilizează:
Se conturează buzele cu creionul, apoi se aplică rujul sau luciul de buze. De asemenea, se poate umple conturul buzelor.

Caracteristici

Culoare
roz

Despre brand Clarins

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!

Rating Clarins Joli Rouge Crayon