Clarins Gentle Refiner Exfoliating Cream Exfoliant crema cu microparticulele naturale

Clarins Gentle Refiner Exfoliating Cream Exfoliant crema cu microparticulele naturale
Clarins Gentle Refiner Exfoliating Cream Exfoliant crema cu microparticulele naturale
50 ml

Cod: CLR0888 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Clarins Gentle Refiner Exfoliating Cream
Caracteristici

Exfoliatorul pentru ten Clarins Gentle Refiner Exfoliating Cream curăță tenul în profunzime, îl netezește și elimină toate impuritățile.

Caracteristici:

  • strânge porii dilatați
  • netezește și catifelează pielea
  • îndepărtează celulele epiteliale moarte

Cum se utilizează:
Se aplică pe fața umedă, prin masaj delicat și se clătește atent cu apă. A se evita zona ochilor. Se utilizează 1- 3x săptămânal.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
exfoliere
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Clarins

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!

Rating Clarins Gentle Refiner Exfoliating Cream