ClarinsBrow Duo set pentru aranjarea sprâncenelor pentru fixare și formă

Clarins Brow Duo set pentru aranjarea sprâncenelor  pentru fixare și formă
Clarins Brow Duo set pentru aranjarea sprâncenelor  pentru fixare și formă
Nou
Economisiți
133RON

Economisiți 20%
culoare 04 - Medium Brown 2,8 g
106RON

2 de buc. în stoc | 3.785,71RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CLR04951
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Sprâncenele elegant modelate evidențiază imediat frumusețea naturală, deoarece încadrează întreaga față. Pentru un chip perfect, un simplu gest este suficient. Rimelul pentru sprâncene Clarins accentuează și fixează genele, într-un singur pas.

Caracteristici:

  • se aplică ușor
  • subliniază și accentuează aspectul sprâncenelor
  • completează spațiile cu fire lipsă
  • fixează sprâncenele în forma dorită
  • textură pudrată
  • efect de lungă durată

Cum se utilizează:
Luați cu pensula o cantitate adecvată de produs și aplicați-l pe sprâncene, cu tușe scurte.

Caracteristici

Culoare
castaniu

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!