Chanel Chance Eau Fraîcheeau de toilette pentru femei

15×
Chanel Chance Eau Fraîche eau de toilette pentru femei
Chanel Chance Eau Fraîche eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
620RON

Cod: CHA0516 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.03.2020
Ridicare personală
sâmbătă 29.02.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Chanel Chance Eau Fraîche
Compoziție

Apa de toaletă pentru femei Chanel Chance Eau Fraîche este întruchiparea bucuriei, care pare că emană din acest emblematic parfum franțuzesc. Tonurile energice și vibrante sugerează noi oportunități care trebuie valorificate. Folosiți toate șansele în avantajul dvs., la fel ca însăși Coco Chanel.

  • un parfum floral de tip chypre
  • pentru toate femeile deosebite 
  • poate fi folosit zilnic

Compoziția parfumului
Chanel debutează cu arome de lămâie și de lemn de cedru. La scurt timp se dezvoltă acordurile din inimă, reprezentate de piper roz, cu zambilă acvatică și iasomie. Finalul superb aparține unei simfonii floral-chypre, cu note de lemn de tec, de iris, de ambră, de paciuli, de vetiver și de mosc. 

Povestea parfumului
Parfumul Chanel Chance Eau Fraîche a fost lansat în anul 2007, fiind îndrăgit de toate „mesdames et mesdemoiselles“ cu gusturi franțuzești. 

Compoziție

Note varf
lamaie, mosc
Note inima
zambila, iasomie
Note baza
lemn, cihlimbar, vetiver
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Chance Eau Fraîche