Chanel Allure Homme Édition Blancheeau de parfum pentru bărbați

1×
Chanel Allure Homme Édition Blanche eau de parfum pentru bărbați
Chanel Allure Homme Édition Blanche eau de parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
150 ml
664RON

Cod: CHA2740 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 16.12.2019
Ridicare personală
luni 16.12.2019
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Chanel Allure Homme Édition Blanche
Compoziție

Luxosul parfum pentru bărbați Chanel Allure Homme Édition Blanche este creat special pentru un adevărat gentleman. Te face să te simți sigur pe tine și îi farmecă pe cei din jur.

La debut, te răcoresc tonurile de lămâie, amestecate cu bergamota amăruie, captivantă. Inima este formată din tonuri de piele și de lemn de santal și de cedru, care-ți amplifică puterea de seducție. Vetiverul și vanilia din final creează o combinație foarte atractivă, pe care o vei adora atât tu, atât și femeile din jurul tău.

Lasă-te răsfățat de parfumul bărbătesc Chanel Allure Homme Édition Blanche și bucură-te de aura sa de lux, la fiecare pas! Parfumul se poate folosi atât ziua, cât și seara.

Chanel Allure Homme Édition Blanche poate induce acel unic sentiment de confort, după care tânjește fiecare bărbat. Este un parfum emblematic, un însoțitor chiar și pentru cei neobișnuiți să se dea cu parfum.

Compoziție

Note varf
bergamota, lamaie
Note inima
tonuri lemnoase, lemn de santal
Note baza
vanilie, vetiver
Grupe de parfumuri
lemnoase, orientale

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Allure Homme Édition Blanche