Chanel Allure Homme Édition Blanche Eau de Parfum pentru bărbați

8×
Chanel Allure Homme Édition Blanche Eau de Parfum pentru bărbați
Chanel Allure Homme Édition Blanche Eau de Parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
150 ml
777RON

518,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHA2740 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 24.06.2021

Descriere Chanel Allure Homme Édition Blanche
Compoziție

Arta parfumeriei exprimată printr-o compoziție modernă, pentru toți gentlemenii adevărați. Echilibrul perfect între eleganță și unicitate este reprezentat de apa de parfum pentru bărbați Chanel Allure Homme Édition Blanche. Un parfum de lux emblematic, cu o aromă proaspătă și orientală care oferă acel sentiment unic de confort și încredere.

  • un parfum oriental, proaspăt
  • pentru toți gentlemenii moderni
  • ideal pentru zi

Compoziția parfumului
La debut, vă va surprinde alchimia explozivă fierbinte și rece a tonurilor de lămâie, amestecate cu bergamota amăruie și captivantă. Mijlocul compoziției, oferă putere și seducție datorită notelor de cedru, lemn de santal și piele. Vetiverul și vanilia din final creează o combinație foarte atractivă, pe care pur și simplu o veți adora.

Povestea parfumului
Într-o sticlă elegantă și cu un caracter inovator și plin de creativitate, apa de parfum pentru bărbați Allure Homme Édition Blanche a fost creată în atelierul brandului renumit Chanel, ca o ediție de lux. Datorită caracterului modern, acest parfum joacă un rol semnificativ în istoria brandului și poate fi una dintre bijuteriile iconice Chanel.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lemn de santal, tonuri lemnoase
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vetiver, vanilie
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Allure Homme Édition Blanche8