Chanel AllureEau de Parfum pentru femei

27×
Chanel Allure Eau de Parfum pentru femei
Chanel Allure Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
485RON

Cod: CHA0047 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 07.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine vineri 04.12.2020

Descriere parfum Chanel Allure
Compoziție

Căutați un parfum ca o infuzie de încredere de sine? Apa de parfum Chanel Allure are misiunea de a atrage asupra dvs. atenția tuturor bărbaților și, poate pe ici, pe colo, o mică invidie a femeilor. Depinde de dvs. dacă răspundeți la întrebarea „Cum faceți, de mirosiți atât de minunat?”.

  • un parfum floral
  • pentru femeia care are nevoie de un plus de încredere în sine
  • ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri fresh: piersici, lămâie, bergamotă și mandarine suculente. Inima vrăjește cu trandafiri, nuferi și iasomie. Parfumul se intensifică treptat, cu acorduri senzuale de vanilie delicată, de lemn de santal cald și de vetiver captivant. 

Povestea parfumului
Chanel descrie astfel parfumul: „Greu de definit, imposibil de rezistat“. Și are dreptate. Parfumul încântă femeile de peste 20 de ani, fiind lansat în 1999, o creație a parfumierului Jacques Polge. Flaconul simplu și luxos lasă o impresie de eleganță și de stil.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
piersica, bergamota, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, iasomie, nufar
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, vetiver, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Allure27