Catrice Super Dry Gloss lac de unghii/parte sus accelerator de uscare

5×
Catrice Super Dry Gloss lac de unghii/parte sus accelerator de uscare
Catrice Super Dry Gloss lac de unghii/parte sus accelerator de uscare
10.5 ml

Cod: CTE01633 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Catrice Super Dry Gloss
Caracteristici

Lacul de unghii Catrice Super Dry Gloss asigură, în scurt timp, unghii frumoase și îngrijite.

Caracteristici:

  • aplicare confortabilă
  • întărește rezistența lacului la abraziune și la exfoliere
  • menține unghiile sănătoase și frumoase

Cum se utilizează:
Aplicarea lacului este ultima etapă a manichiurii.

Compoziție completă

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, NITROCELLULOSE, DISILOXANE, ACETYL TRIETHYL CITRATE, SUCROSE BENZOATE, ACRYLATES COPOLYMER, DIMETHICONE, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, MEK, CI 60725 (VIOLET 2). Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
transparent
Tipul de lac
top coat

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Super Dry Gloss5