Catrice Instant Glow iluminator stick

Catrice Instant Glow iluminator stick
Catrice Instant Glow iluminator stick
culoare 030 ENRAPTURED ROSE 1.6 g
20RON

20,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CTE02751 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 07.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Catrice Instant Glow
Caracteristici

Iluminatorul Catrice Instant Glow conferă chipului un aspect sănătos și plin de vitalitate.

Caracteristici:

  • iluminează perfect fața
  • conferă prospețime pielii
  • are textură cremoasă

Cum se utilizează:
Se aplică pe zonele feței care necesită accentuare și iluminare.

Caracteristici

Efect
iluminator

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Instant Glow