Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting creion pentru sprancene

10×
Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting creion pentru sprancene
Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting creion pentru sprancene
culoare 040 Ash Brown
16RON

16,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CTE03213 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting
Caracteristici

Un machiaj armonios este redat de sprâncenele bine definite. Creionul Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting asigură un contur precis al sprâncenelor, oferindu-le o formă perfectă. Datorită aplicatorului cu vârf ascuțit, utilizarea acestuia este foarte ușoară, ajutând la trasarea tușelor fine, rapid și precis. Evidențiază privirea și oferă un aspect sexy și senzual, după fiecare utilizare.

Caracteristici:

  • asigură o formă ideală pentru sprâncene
  • vârf ascuțit pentru o aplicare precisă
  • nu încarcă inutil, cu exces de produs
  • asigură sprâncenelor volum și formă
  • se usucă repede
  • culoare durabilă
  • ușor de utilizat

Aplicare:
Trasați tușe fine pe sprâncene cu ajutorul aplicatorului, dinspre centrul feței spre exterior. Așteptați să se usuce câteva secunde.

Caracteristici

Efect
rezistent
Culoare
castaniu, cenușiu

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting10