Catrice18H Colour & Contour eyeliner khol cu ascutitoare

22×
Catrice 18H Colour & Contour eyeliner khol cu ascutitoare
Catrice 18H Colour & Contour eyeliner khol cu ascutitoare
culoare 100 Bride Lavender 0.3 g
11RON

În stoc | 3.666,67RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CTE02066
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Creionul de ochi Catrice 18H Colour & Contour trasează tușe precise, pentru o privire mai intensă. Ascuțitoarea practică, de la capătul creionului, îl face ideal pentru călătorii!

Caracteristici:

  • conturează precis ochii
  • are o rezistență de lungă durată, până la 18 ore
  • textură moale și o saturație puternică a culorii
  • ascuțitoare integrată

Mod de aplicare:
Se trasează conturul de-a lungul liniei genelor, dinspre colțul interior spre colțul exterior al ochiului.

Caracteristici

Culoare
gri, argintiu

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.