BvlgariPour Homme Eau de Toilette pentru bărbați

4×
Bvlgari Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
Bvlgari Pour Homme Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: BVL0183

Un parfum clasic, cu o tentă modernă, care va satisface simțurile chiar și celor mai exigenți bărbați. Apa de toaletă pentru bărbați Bvlgari Pour Homme vă va surprinde plăcut cu o combinație lemnoasă, amplificată de note proaspete și revigorante, conferind un sentiment de forță și determinare. Designul elegant al sticlei exprimă o idee rafinată de lux, prestigiu și eleganță masculină.

  • parfum lemnos
  • pentru bărbatul pasional
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
La început veți simți prospețimea bergamotei, combinată cu mandarina suculentă și lavanda energizantă, care trezește instantaneu simțurile. Inima parfumului conferă compoziției unicitate prin amestecarea notelor de piper, cardamom și coriandru. Notele de bază de mosc, vetiver și chihlimbar completează frumos creația luxuriantă și irezistibilă.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ceai Darjeeling
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
cardamom
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase, moscat

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.