Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette pentru femei

78×
Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette pentru femei
Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette pentru femei
65 ml
239RON

Cod: BVL0136 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Bvlgari Omnia Crystalline
Compoziție

Oferiți-vă o doză naturală de senzualitate, în orice moment al zilei. Blândă și delicată ca o atingere de petale, apa de toaletă pentru femei Bvlgari Omnia Crystalline captează, în esența sa, o senzualitate perfectă ca un cristal. Efervescența compoziției este inspirată de prospețimea florilor brumate.

  • un parfum floral catifelat
  • pentru femeia modernă
  • potrivit pentru primăvară și vară

Compoziția parfumului
Tonurile asiatice, de bambus și de pere nashi, domină primele momente. La scurt timp li se adaugă esențele catifelate, de lotus și de ceai verde, iar la final își fac apariția acordurile de mușchi de stejar, cu mosc și lemn de guaiac.

Povestea parfumului
Flaconul în nuanțe deschise reflectă de asemenea puritatea cristalului. Creatorul acestei compoziții cristaline este renumitul parfumier Alberto Morillas.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bambus
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
lotus
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
balsam extras din lemn
Grupe de parfumuri
florale, acvatice

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari Omnia Crystalline78