Bvlgari Omnia Crystallineeau de toilette pentru femei

78×
Bvlgari Omnia Crystalline eau de toilette pentru femei
Bvlgari Omnia Crystalline eau de toilette pentru femei
Promoție
385RON

Economisiți 38%
65 ml
239RON

Cod: BVL0136 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 25.02.2020
Ridicare personală
luni 24.02.2020
  • Descriere parfum
  • Articole
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Bvlgari Omnia Crystalline
Compoziție

Oferiți-vă o doză naturală de senzualitate, în orice moment al zilei. Blândă și delicată ca o atingere de petale, apa de toaletă pentru femei Bvlgari Omnia Crystalline captează, în esența sa, o senzualitate perfectă ca un cristal. Efervescența compoziției este inspirată de prospețimea florilor brumate.

  • un parfum floral catifelat
  • pentru femeia modernă
  • potrivit pentru primăvară și vară

Compoziția parfumului
Tonurile asiatice, de bambus și de pere nashi, domină primele momente. La scurt timp li se adaugă esențele catifelate, de lotus și de ceai verde, iar la final își fac apariția acordurile de mușchi de stejar, cu mosc și lemn de guaiac.

Povestea parfumului
Flaconul în nuanțe deschise reflectă de asemenea puritatea cristalului. Creatorul acestei compoziții cristaline este renumitul parfumier Alberto Morillas.

Compoziție

Note varf
para asiatica, bambus
Note inima
lotus
Note baza
balsam extras din lemn
Grupe de parfumuri
florale, acvatice

Am scris despre Bvlgari Omnia Crystalline
Articole

Despre brand Bvlgari

Imaginați-vă materiale neconvenționale, combinații de culori vibrante și motive inconfundabile, care flatează forme perfect echilibrate - am descris brandul Bvlgari. Piesele sale de modă și cosmeticele deosebite vă completează personalitatea și vi se potrivesc ca o a doua piele.

Compania italiană de modă Bvlgari a fost înființată la Roma, în 1884, datorită lui Sotirio Bulgari, bărbatul al cărui nume îl poartă cu mândrie și astăzi. De peste 130 de ani, acest brand creează nu numai modă și accesorii de lux, ci și bijuterii în stil Art Deco.

Bvlgari este, de asemenea, renumit și pentru creația de parfumuri. Compozițiile inconfundabile ale parfumurilor Bvlgari au câștigat inimile femeilor și ale bărbaților din întreaga lume. De exemplu, linia de parfumuri pentru femei Bvlgari Omnia, inspirată de strălucirea pietrelor prețioase, este una dintre legendele care au beneficiat, pe parcursul anilor, de numeroase creații noi, în ediții atât limitate, cât și permanente.

Bvlgari este nu numai un simbol al excelenței, ci și un brand pentru care soarta planetei noastre contează. Se implică activ în găsirea unor soluții de sustenabilitate și se interesează, de asemenea, de diverse alte provocări globale.

Rating Bvlgari Omnia Crystalline