Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette pentru femei

3×
Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette pentru femei
Bvlgari Omnia Coral Eau de Toilette pentru femei
Promoție
40 ml
179RON

448RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BVL0237 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.02.2021

Descriere parfum Bvlgari Omnia Coral
Compoziție

Savurați un amestec tropical plin de energie. Apa de toaletă pentru femei Bvlgari Omnia Coral este inspirată de culoarea radiantă a coralilor, evocând amintiri despre vară, soare, natură și aventuri. Lăsați acest parfum fresh să vă arate calea spre noi experiențe.

  • un parfum floral, cu tonuri de fructe
  • pentru o femeie energică
  • potrivit pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Bergamota proaspătă de la debut amintește de vara fără griji. Apoi simțiți acorduri florale de nufăr și de hibiscus, precum și suculența înviorătoare a fructelor de rodie. Spre final, vă învăluie căldura unui duo senzual, de lemn de cedru cu mosc.

Povestea parfumului
Forma interesantă a flaconului Bvlgari Omnia Coral, format din două părți, este tipică pentru toată gama Bvlgari Omnia. Parfumul a fost lansat în anul 2012.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
hibiscus
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
rodie
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari Omnia Coral3