BvlgariMan Eau de Toilette pentru bărbați

20×
Bvlgari Man Eau de Toilette pentru bărbați
Bvlgari Man Eau de Toilette pentru bărbați
100 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: BVL0112

Apa de toaletă pentru bărbați, Bvlgari Man, este simbolul eleganței și al rafinamentului. Parfumul captivant, lemnos-oriental, a fost creat din cele mai nobile ingrediente, combinate într-un tot armonios.

Tonurile proaspete și efervescente ale florilor de lotus și ale violetelor accentuează farmecul bărbatului modern, iar lemnul cald, de santal, ambra și mierea albă îi scot în evidență senzualitatea explozivă.

  • o apă de toaletă oriental-lemnoasă, pentru bărbați
  • creatorul compoziției este parfumierul Alberto Morillas
  • lansat pe piață în anul 2010

Compoziția parfumului
Debutează literalmente cu o explozie de prospețime și de lejeritate, creată de aroma proaspătă a bergamotei, împreună cu notele delicate, de violete și de lotus, precum și cu tonurile de fructe - pere albe, zemoase. Inima parfumului dezvăluie o bogăție de ambră aurie, cu santal cald și tonuri curate, de lemn alb. Profunzimea bazei este dată de vetiverul pământiu, împreună cu moscul și accentele dulci, de boabe de tonka, de benzoin și de miere.

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, CITRAL, BHT, CI 60730 (EXT. VIOLET 2) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lemn de santal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
benzoin
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.