Bvlgari BLV pour homme Eau de Toilette pentru bărbați

1×
Bvlgari BLV pour homme Eau de Toilette pentru bărbați
Bvlgari BLV pour homme Eau de Toilette pentru bărbați
50 ml
237RON

474,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BVL0072 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 11.04.2021

Descriere Bvlgari BLV pour homme
Compoziție

Demonstrați că dispuneți de energie inepuizabilă cu incredibila apă de toaletă pentru bărbați Bvlgari BLV Pour Homme! Depășiți-vă limitele și săriți peste toate obstacolele cu o aromă picant – lumnoasă de neuitat.

  • picant – lemnos
  • pentru bărbatul îndrăzneț
  • potrivit pentru zi

Compoziția parfumului
Parfumul se deschide cu note de cardamom, care se combină cu inima aromei de frunze de Ginkgo și cu intensele note de bază de lemn de tec.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat în 2001.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cardamom
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
frunze de Ginkgo
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de tec
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari BLV pour homme1