Burberry The BeatEau de Parfum pentru femei

38×
Burberry The Beat Eau de Parfum pentru femei
Burberry The Beat Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Economisiți
445RON

Economisiți 72%
75 ml
125RON

Cod: BUR0114 | 1 de buc. în stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 29.10.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 28.10.2020

Descriere parfum Burberry The Beat
Compoziție

Muzica și parfumurile au ceva în comun - se exprimă într-un limbaj care nu are nevoie de interpretare, fiind înțeles de oamenii din întreaga lume. Învăluiți-vă în jucăușul parfum Burberry The Beat și veți trăi fiecare zi în pași de dans.

  • un înviorător parfum floral-lemnos
  • pentru o femeie activă și cu spiritul tânăr
  • potrivit mai ales pentru zi

Compoziția parfumului
Debutul compoziției surprinde cu influxul de prospețime al notelor de bergamotă, de mandarine, de cardamon și de piper roz. Inima este o îmbinare armonioasă de acorduri de iris și ceai pur de Ceylon. Baza este clădită pe note pure de mosc alb, cu vetiver și lemn de cedru, pentru un plus de seducție rafinată.

Povestea parfumului
Parfumul Burberry The Beat este inspirat de muzica rock a unor mega-staruri britanice, cum ar fi Arctic Monkeys, Razorlight sau The Fratellis. La fel ca muzica lor, parfumul The Beat trezește o irezistibilă dorință de mișcare. Și dvs. vă puteți îndrăgosti iremediabil de acest parfum unic, lansat pe piață în anul 2008.

Vă interesează acest parfum? În 2019, Burberry a decis să inoveze designul unora dintre parfumurile sale. Deci, se poate întâmpla ca micile detalii privind sticla sau cutia să difere față de fotografie. Fiți sigur că parfumul Burberry își va păstra întotdeauna eleganța britanică atemporală.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cardamom, bergamota, piper roz, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
iris, ceai
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc alb, cedru, vetiver
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry The Beat38