Burberry Mr. Burberry set cadou V. pentru bărbați

Burberry Mr. Burberry set cadou V. pentru bărbați
Burberry Mr. Burberry set cadou V. pentru bărbați
set cadou V. pentru bărbați
233RON

233,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BUR08419 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette 30 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Burberry Mr. Burberry
Compoziție

Acum nu mai e nevoie să vă lăsați acasă parfumul preferat, când călătoriți. Setul cu parfum bărbătesc Burberry Mr. Burberry conține versiunea în mărime completă și miniatura parfumului, care încape fără probleme în orice valiză și, astfel, vă stă mereu la îndemână.

Caracteristici:

  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • conține mărimea completă a parfumului și miniatura sa

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette 30 ml

Compoziție

Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Mr. Burberry