Burberry Brit Rhythm for Her

eau de toilette pentru femei 90 ml

32×
Burberry Brit Rhythm for Her eau de toilette pentru femei 90 ml
Burberry Brit Rhythm for Her eau de toilette pentru femei 90 ml
90 ml

Cod: BUR0593 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Burberry Brit Rhythm for Her
90 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Burberry Brit Rhythm for Her

Apa de toaletă Burberry Brit Rhythm este expresia emoțiilor, a entuziasmului și a pasiunii de viață pur feminine. O simfonie de arome, unde adierile delicioase de mosc se întrepătrund cu îmbătătoarea lavandă, cu neroli și cu piperul roz.

Apa de toaletă pentru femei Burberry Brit Rhythm reușește să radieze în egală măsură adrenalină, sensibilitate și delicatețe. Seducătoarea provocare este desăvârșită de aromele suculente de fructe, într-o combinație modernă, stilată și energizantă.

Compoziție

Note varf
aldehide, extras din portocala amara, lavanda, piper roz
Note inima
flori de portocal, frunze de mure, petalia, radacina de iris
Note baza
cedru, cumarina, mosc, tonuri lemnoase, vetiver
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Brit Rhythm for Her

Adaugă o nouă recenzie

4.0
32 Evaluare
14
9
3
2
4
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală