BurberryBody Tender Eau de Toilette pentru femei

11×
Burberry Body Tender Eau de Toilette pentru femei
Burberry Body Tender Eau de Toilette pentru femei
85 ml

Cod: BUR0277 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Un cadou pentru tine
Folosiți codul notino în coșul de cumpărături și beneficiați de 15% reducere la parfumuri. Nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.

Descriere Burberry Body Tender
Compoziție

Învăluiți-vă într-o aromă îmbătătoare și bucurați-vă de farmecul și de eleganța britanică. Apa de toaletă pentru femei Burberry Body Tender este delicată ca mângâierea țesăturii fine a emblematicului trenci Burberry. Parfumul elegant vă subliniază perfect frumusețea feminină.

  • un parfum chypre floral și vibrant
  • pentru femeia romantică și elegantă
  • ideal pentru zi

Compoziția parfumului
Debutează cu o combinație interesantă: măr verde, absint, lămâie și piersici. La scurt timp, apar notele din inimă, constând din frunze de ceai, cu trandafir, iasomie seducătoare și lemn cald de santal. Baza compoziției este alcătuită din: vanilie gurmandă, ambră, mosc și lemn de cașmir, o combinație care conferă apei de toaletă un caracter catifelat și rafinat.

Povestea parfumului
Burberry Body Tender este o interpretare lejeră și fresh a emblematicei ape de parfum Body. Parfumul a fost lansat în anul 2013, iar chipul său este faimosul fotomodel Rosie Huntington-Whiteley. Fermecătoarea frumusețe provine din Marea Britanie, ca însuși emblematicul brand Burberry.

Vă interesează acest parfum? În 2019, Burberry a decis să inoveze designul unora dintre parfumurile sale. Deci, se poate întâmpla ca micile detalii privind sticla sau cutia să difere față de fotografie. Dar, fiți sigur că parfumul Burberry își va păstra întotdeauna eleganța britanică atemporală.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mar, lamaie, piersica, absinth
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie, trandafir, ceai, lemn de santal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, casmir, cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Body Tender11